După o perioadă de muncă intensă atât din partea organizatorilor cât și si din partea rețelei de parteneri, echipa de co-design implicată și coordonatorii tehnici dar mai ales din partea echipelor care au lucrat chiar până în ultimul moment pe ideile lor pentru a le depune până la termenul limită, iată că am ajuns al primul moment cheie din prima iterație FIX.

Avem nu mai puțin de 145 idei inovatoare propuse pentru de către echipe de tineri cu vârsta cuprinsă înte 16-26 de ani care locuiesc, studiază sau lucrează în Cluj-Napoca.

Ce urmează? Coordonatorii FIX se vor uita la fiecare idee în parte pentru a verifica dacă sunt echipe în spatele ideilor, dacă membri echipelor respectă condiția de vârstă și de apartenență la Cluj-Napoca. Iar mai apoi juriul se apucă de lucru și ascultă fiecare echipă înainte să evaluaeze ideile conform criteriilor din regulamentul programului.

Suntem absolut onorați de numărul de idei și propuneri primite. Însă acest lucru ne-a ridicat sus și ștacheta. Deci ne organizăm în cel mai scurt timp posibil pentru a putea selecta cele 40 de idei și echipe inovatoare care vor avansa în prima etapă a FIX care pe lângă sesiunile de învățare și mentorat va presupune și acordarea unui premiu de 3000 de euro pentru a consolida ideile propuse.

Ne auzim în curând.